Πρόσφατα σχόλια

  • Βρείτε μας και στο facebook Γίνεται φίλοι http://w... περισσότερα...
    10.02.11 16:21
    από τον Kostas Papakostas
  • Οι συνδικαλιστές οργανώνονται ... και "προασπίζουν... περισσότερα...
    31.01.11 23:51
    από τον ANDREAS

Δημόσια Διαβούλευση: «Η γνώμη σου μετράει»

3η Ημέρα Εθελοντικής Εργασίας στο Βαλκανικό Βοτανικό Κήπο Κρουσσίων

Ημέρα Εθελοντικής Εργασίας Βαλκανικό Βοτανικό Κήπο Κρουσσίων

Η Κοινωνία Πολιτών ν. Κιλκίς συμμετέχει και υποστηρίζει την προσφορά εθελοντικής εργασίας.

Στα πλαίσια συνεργασίας με τη Δημοτική Κοινότητα Κιλκίς την Κυριακή 17-04-2011 υποστηρίζει και συμμετέχει στον καθαρισμό των χώρων που θα γίνουν οι εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς (Μεταλλικό και Ξηρόβρυση).

Όλοι οι εθελοντές θα συναντηθούν στο Δημαρχείο Κιλκίς στις 10 το πρωί. Η Αντιδημαρχία Καθαριότητας του Δήμου Κιλκίς θα διαθέσει όλα τα απαιτούμενα μέσα καθαρισμού.

Παράλληλα συνεχίζονται οι εργασίες στον Βοτανικό Κήπο Κρουσσίων και την Κυριακή 17-04-2011. Παρακαλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι, οργανωμένοι σε ομάδες ή μεμονωμένα, να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της Κοινωνίας Πολιτών. Οι εργασίες θα διαρκέσουν καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας. Απαιτείται ενδυμασία εργασίας και αν είναι δυνατό κάποια εργαλεία κηπουρικής. Καλούμε όλους όσους ενδιαφέρονται για τον Βοτανικό κήπο να ντυθούν κατάλληλα, να πάρουν το τσαπάκι τους και να προστρέξουν.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , ή στα τηλέφωνα 2341024400 – 6974828328, για να προγραμματίσουμε τις επόμενες κινήσεις μας.

Ο εθελοντισμός  και η συμμετοχή είναι καθαρή λύση.

Ας πάρουμε το περιβάλλον στα χέρια μας.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Ν. ΚΙΛΚΙΣ

Pin It
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση