Πρόσφατα σχόλια

  • Βρείτε μας και στο facebook Γίνεται φίλοι http://w... περισσότερα...
    10.02.11 16:21
    από τον Kostas Papakostas
  • Οι συνδικαλιστές οργανώνονται ... και "προασπίζουν... περισσότερα...
    31.01.11 23:51
    από τον ANDREAS

Δημόσια Διαβούλευση: «Η γνώμη σου μετράει»

4η Ημέρα Εθελοντικής Εργασίας στο Βαλκανικό Βοτανικό Κήπο Κρουσσίων

Την Πρωτομαγιά συνεχίζονται οι εργασίες στον Βοτανικό Κήπο Κρουσσίων.

dsc02450

Τις προηγούμενες Κυριακές όλοι οι εθελοντές προσφέρανε εργασία κυρίως στην περιποίηση των παρτεριών του Κήπου των Αισθήσεων. Την Πρωτομαγιά θα συνεχίσουμε τις εργασίες αυτές και θα φυτεύσουμε τα λουλούδια, ολοκληρώνοντας τις ανοιξιάτικες εργασίες του Κήπου. Με τις εργασίες αυτές αποκαθιστούμε (σε ένα μεγάλο βαθμό) τον Κήπο των Αισθήσεων, δίνοντας την ευκαιρία στους πολίτες που αγαπούν το περιβάλλον και νοιάζονται για τον τόπο μας να συμμετέχουν.

Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους μας, οργανωμένοι σε ομάδες ή μεμονωμένα, να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της Κοινωνίας Πολιτών. Οι εργασίες θα διαρκέσουν καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας. Απαιτείται ενδυμασία εργασίας και αν είναι δυνατό κάποια εργαλεία κηπουρικής. Καλούμε όλους όσους ενδιαφέρονται για τον Βοτανικό κήπο να ντυθούν κατάλληλα, να πάρουν το τσαπάκι τους και να προστρέξουν.

Την Πρωτομαγιά σας περιμένουμε οικογενειακώς. Με την ολοκλήρωση των εργασιών θα ακολουθήσει γιορτή. Τα παιδιά μπορούν να χαρούν τον Κήπο παίζοντας και απολαμβάνοντας τις ομορφιές του Κήπου.

Το ραντεβού μας στον Κήπο είναι 10.00 το πρωί της Κυριακής για όποιον έρθει απευθείας, διαφορετικά όσοι θα έχουν θέσεις άδειες στο όχημά τους ας περάσουν 9.30 από την πλατεία Ειρήνης για να επιβιβαστούν όσοι θα είναι χωρίς μεταφορικό μέσον.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , ή στα τηλέφωνα 2341024400 – 6974828328, για να προγραμματίσουμε τις επόμενες κινήσεις μας.

 

Ο εθελοντισμός  και η συμμετοχή είναι καθαρή λύση.
Ας πάρουμε το περιβάλλον στα χέρια μας.

 

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Ν. ΚΙΛΚΙΣ

23-04-2011

Pin It
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση