Πρόσφατα σχόλια

  • Βρείτε μας και στο facebook Γίνεται φίλοι http://w... περισσότερα...
    10.02.11 16:21
    από τον Kostas Papakostas
  • Οι συνδικαλιστές οργανώνονται ... και "προασπίζουν... περισσότερα...
    31.01.11 23:51
    από τον ANDREAS

Δημόσια Διαβούλευση: «Η γνώμη σου μετράει»

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ - ΚΥΡΙΑΚΗ 05-06-2011

ΚΥΡΙΑΚΗ 05-06-11

Γιορτάζουμε την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
στο ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΚΗΠΟ ΚΡΟΥΣΣΙΩΝ - ΚΙΛΚΙΣ

 

Όπως κάθε χρόνο με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας μέρας περιβάλλοντος, συναντιόμαστε στον Βοτανικό Κήπο Κρουσσίων. Τις περασμένες χρονιές ο εορτασμός είχε τον επίσημο χαρακτήρα μιας και συμμετείχαν οι αρμόδιοι κρατικοί και τοπικοί φορείς.

Σήμερα, μετά από 3 περίπου χρόνια απαξίωσης του Κήπου από τους αρμόδιους φορείς, θα είμαστε πάλι εμείς οι απλοί πολίτες που θα κρατήσουμε ζωντανή και αυτήν την επέτειο στον συγκεκριμένο χώρο.

Σε πείσμα των καιρών και της αδιαφορίας των υπευθύνων, εμείς θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε ζωντανό τον Κήπο ελπίζοντας ότι κάποτε η πολιτεία θα κατανοήσει την σπουδαιότητά του για την αναπτυξιακή πορεία της χώρας στον πρωτογενή τομέα.

Καλούμε όλο τον κόσμο να επισκεφθεί την Κυριακή 05-06-2011 το Βοτανικό Κήπο. Θα υπάρξουν καλλιτεχνικά δρώμενα, παιδότοποι και για τους φίλους της φωτογραφίας θα γίνει διαγωνισμός με θέμα τον Κήπο και τα αυτοφυή αρωματικά-φαρμακευτικά φυτά. Η βράβευση του διαγωνισμού φωτογραφίας θα γίνει στις 24-06-2011 στον ίδιο χώρο κατά τη διάρκεια του εορτασμού των δέκα χρόνων από τη δημιουργία του Κήπου.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Κ.Π.Κ

Pin It
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση