Πρόσφατα σχόλια

  • Βρείτε μας και στο facebook Γίνεται φίλοι http://w... περισσότερα...
    10.02.11 16:21
    από τον Kostas Papakostas
  • Οι συνδικαλιστές οργανώνονται ... και "προασπίζουν... περισσότερα...
    31.01.11 23:51
    από τον ANDREAS

Δημόσια Διαβούλευση: «Η γνώμη σου μετράει»

Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση 27-01-2012

Θέμα: Συμμετοχή και εκπροσώπιση στο μέτωπο αγώνα ενάντια στα μεταλλεία της περιοχής των Κρουσσίων και Πάϊκου

Φίλοι και μέλη της Κοινωνίας Πολιτών νομού Κιλκίς

Αναστατωμένη η κοινωνία του νομού μας πληροφορείται το τελευταίο διάστημα ότι πρόκειται να δημοπρατηθεί η εκμετάλλευση ορυκτού πλούτου περιοχών του νομού μας. Η όλη διαδικασία εκ μέρους του κράτους γίνεται με την διαδικασία του κατεπείγοντος, εν κρυπτό και μόνο μετά την αντίδραση φορέων και της κοινής γνώμης αναγκάστηκε το υπουργείο να καλέσει στην Αθήνα τους εκπροσώπους του νομού μας προς ενημέρωση. Η προσπάθεια απόκρυψης των πραγματικών δεδομένων, της εν λόγω επένδυσης με τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπάρχουσας νομοθεσίας και τις εμπειρίες παρόμοιων μεταλλευτικών εκμεταλλεύσεων, δημιούργησαν έντονη ανησυχία στους κατοίκους του νομού μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο σε πρόσφατη συνεδρίασή του, αφού ενημερώθηκε συνοπτικά, εξέφρασε την αντίθεσή του στην εν λόγω επένδυση. Ταυτόχρονα σας καλεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση για λεπτομερή ενημέρωση και απόφαση συμμέτοχής στο Μέτωπο Αγώνα Ενάντια στα μεταλλεία.

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27-01-12 και ώρα 18.30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλκίς.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε κάθε πολίτη ο οποίος θα ήθελε να ενημερωθεί και να συμμετάσχει στον εν λόγω αγώνα, ο οποίος τώρα αρχίζει.

Pin It
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση