Πρόσφατα σχόλια

  • Βρείτε μας και στο facebook Γίνεται φίλοι http://w... περισσότερα...
    10.02.11 16:21
    από τον Kostas Papakostas
  • Οι συνδικαλιστές οργανώνονται ... και "προασπίζουν... περισσότερα...
    31.01.11 23:51
    από τον ANDREAS

Δημόσια Διαβούλευση: «Η γνώμη σου μετράει»

Το νέο Δ.Σ. της Κοινωνίας Πολιτών

 

 

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωνίας Πολιτών Ν. Κιλκίς, το οποίο προέκυψε μετά την γενική συνέλευση του περασμένου μήνα.


Στην θέση του Προέδρου επανεξελέγη ο μέχρι πρότινος Αγαθόπουλος Δημήτριος, ως αντιπρόεδρος η Ναβροζίδου Έφη, ως γραμματέας ο Τουτουντζίδης Χριστόφορος, ως ταμίας η Ριζάκη Άννα και ως μέλος ο Παπακώστας Κώστας.  

Αναπληρωματικά μέλη είναι οι Σπίγκος Χρήστος και Αβραμίδης Ηλίας.

 

Ακολούθησε καταμερισμός δουλειάς και συζητήθηκαν οργανωτικά ζητήματα.

 

Σαν πρώτες στοχευμένες δραστηριότητες του νέου Δ.Σ επελέγησαν η ενίσχυση των κοινωνικών δομών και η συμπαράσταση στο έμψυχο δυναμικό, εθελοντές και μη, για τον αγώνα που δίνουν καθημερινά υπηρετώντας αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας. Η οικονομική κρίση που διανύουμε και οι επερχόμενες δυσκολότερες μέρες που έρχονται για μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας, δεν αφήνουν περιθώρια εφησυχασμού.

 

Παράλληλα επιλύθηκαν οργανωτικά θέματα για τις κινηματογραφικές προβολές της χειμερινής περιόδου σε συνεργασία με τον ΟΠΟΝΓΑ Δήμου Κιλκίς, οι οποίες ξεκινούν στις 2-12-2010 ημέρα Πέμπτη. Πιστεύουμε ότι η συνέχεια του προγράμματος της "ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ" με τον Γιάννη Τσιτσίμη πέρσι, θα δώσει μια νότα πολιτιστικής ζεστασιάς στις κρύες νύχτες του χειμώνα.

 

Η Κοινωνία Πολιτών φιλοδοξεί να συσπειρώσει γύρω της τους ενεργούς πολίτες αυτού του τόπου και καλεί τον κάθε έναν από εσάς να προσφέρει εθελοντικά τις όποιες υπηρεσίες του προκειμένου η Κ.Π.Κ να γίνει η φωνή του πολίτη και ο προνομιακός χώρος μέσα από τον οποίο θα δραστηριοποιείται. Καλούμε ιδιαίτερα τους νέους να πάρουν τις δικές τους πρωτοβουλίες και να υλοποιήσουν τα δικά τους όνειρα σε πείσμα της δύσκολης καθημερινότητας που ζούμε.

 

Σε σύντομο χρονικό διάστημα οι αναβαθμισμένες ηλεκτρονικές υποδομές της θα δώσουν την δυνατότητα της άμεσης ενημέρωσης και παρέμβασης στα τεκταινόμενα του νομού μας και όχι μόνο.


ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ